DENİZLİ / PAMUKKALE - Şehit Mustafa Uyğun İlkokulu

Eyl

Denizli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında. okul olarak çeşitli afişler ilgili alanlara asılarak konuya dikkat çekmeye çalışılmış olup, ayrıca kadın öğretmenlere ve velilerimize yönelik bilgilendirme toplantıları yapılmıştır.Öğrencilerimiz aracılığı ile tüm velilerimize broşür dağıtımı yapılmıştır.

5 HAZİRAN ÇEVRE GÜNÜ

SINIIFIM TEMİZ OKULUM TEMİZ

Verem Eğitimi

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Günü kapsamında okulumuzda günün anlamına ve önemine uygun etkinlikler ile öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu. İnsan haklarının korunmasının teminatı olan Demokrasi kavramı, geleceğimiz olan çocuklarımıza en iyi şekilde aktarılmıştır.

Ara

Şehit Mustafa Uyğun İlkokulu olarak öğrencilerimizde temizlik bilinci kazandırmak amacıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi kapsamında her ay sınıf davranışlarını da göz önünde bulundurarak ayın en temiz sınıfı seçimi yapılmaktadır. Kasım ayı sonunda yapılan değerlendirme neticesinde en temiz sınıfımız 3/B olmuştur. Başta Sınıf Öğretmenimiz Aytül ERSOY'u , 3/B Sınıfı Öğrencilerimizi, öğrenci velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Şehit Mustafa Uyğun İlkokulu olarak öğrencilerimizde temizlik bilinci kazandırmak amacıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi kapsamında her ay sınıf davranışlarını da göz önünde bulundurarak ayın en temiz sınıfı seçimi yapılmaktadır. Ekim ayı sonunda yapılan değerlendirme neticesinde en temiz sınıfımız 3/A olmuştur. Başta Sınıf Öğretmenimiz Ümmüye ÇELİK'i , 3/A Sınıfı Öğrencilerimizi, öğrenci velilerimizi tebrik ederiz.